Siz hâlâ “Yoğun Bakımda Umut” kitabını okumadınız mı?

#rahimealcan#öykü#yoğunbakımdaumut#tamkapanma #kitapoku

https://www.kitapyurdu.com/…/yogun-bakimda…/579122.html

✍️kargohizmeti devam ediyor. Sipariş vermeniz yeterli.

4.hikâye:Zaman ırmakları

✍️✍️Perdeler açılmalı, seyirci değil de oyuncu olarak sahnede olmalıyım. Zamanın akışını kaçırmamalıyım, nazik bir gergef işlerken beni dışarıda koymamalı hayat. Bana verilen rolün hakkını vermeliyim, hatta kendimden bir şeyler katarak doğaçlama akışlarla kesmeliyim âni iniş çıkışların önünü.

……✍️✍️✍️✍️✍️İçimdeki ürpermeyle beraber yolun sonu nereye varacak merak ediyorum. Kendimi Tophane Parkının merdivenlerinde buluyorum.

….✍️✍️✍️✍️✍️✍️Bir film seti hazırlanmış ben de başrol oyuncusuyum, merakla ekibin gelmesini bekliyorum. Yerlerin parke taşına varıncaya kadar değişmiş.

……..✍️✍️✍️✍️✍️Gölgede, ulu bir çınarın altında gölgeleniyorum. Uzaktan bir atlı geliyor gibi, yok yanılmışım bu bir geyiğe binmiş derviş sanırım.

…..✍️✍️✍️✍️✍️Yine o dervişlerden biri geldi, bir somun uzatttı. Aman Allahım o ne koku, o ne lezzet!

……..✍️✍️✍️✍️✍️Değişen dekorla beraber gözyaşlarımı sildim. Yeşil’deyim. Ama huzurum kaçmıştı bir kere. Şadırvanın başında elimi yüzümü yıkarken davudî bir ses duydum. “Bursa’da eski bir cami avlusu,/Küçük şadırvanda şakırdayan su;Orhan zamanından kalma bir duvar…/ Onunla bir yaşta ihtiyar çınar….”Bu sesin sahibi olsa olsa bu güzel dizelerin şairidir.

…..✍️✍️✍️✍️Bu sefer başka bir dekorla gözümü açarken ağlamadığımı fark ettim. Evet, ağlamıyordum, içim aşk acısıyla ve ayrılık acısıyla yanmıyordu.

✍️✍️✍️✍️✍️Bursa’da zamanı yaşarken, yitirdiğini sandığı sevdiğini ararken, gerçek benliğini keşfeden kahramanımla siz de yolculuğa çıkın. Gerçek sevgiyi ve özgürlüğü tadın.

📚📚📚📚#Kargo hizmeti tam gaz sürerken siz de sipariş verin ve zamanı kitaplarla yakalayın. #roman Sadece hikâye değil, roman okumanın tam zamanı. #BEDEL#tamkapanma#pandemigünleri#kitapoku#edebiyat#hikaye#sanat#yazar#okur#bookstagram#books#kirapöneri#yenikitap#bedel

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu