önemliHavan TopuManifestoPolemiklerTaramalı Tüfenk

Mehmet Fatih Yıldız Yazdı | Hakkımı Helal Etmiyorum!

MEHMET FATİH YILDIZ / HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!

BİR SANATÇININ SANATI İLE DEĞİL DE GEÇİNMEK İÇİN FARKLI İŞLER YAPMAYA ÇALIŞMASI NE ACI BİR DURUMDUR. GÜNÜMÜZDE BÖYLE BİR VAKA YAŞAYAN SANATÇI DOSTLARIM VE BEN Mİ KABAHATLİDİR YOKSA SEBEP OLANLAR MI? ANLAMAK İÇİN SABIR GÖSTERİP ZAMAN AYIRIP AŞAĞIDAKİ YAZIMI OKUMANIZ DİLEĞİ İLE…

Milli ve manevi değerlerimize küfredenleri alıp başımıza taç yaptınız da ne oldu, yine küfrettiler.

Bu ülkede milli ve manevi değerlere önem veren vatan, millet, din, diyanet aşığı sanatçıların köküne kıran girmiş gibi memleketine küfür eden şımarık tayfaya şirin görünüyorsunuz.

Bu azgın, karşı mahalleye yaranma ve şirin görünme çabanızın sebebi ne ola ki?

Reklam 1

Tribünlerinden Recep Tayyip Erdoğan’a ve anasına sürekli küfredip, Gezi’de taraftarlarını sokağa döken spor kulüplerinin milyarlarca borcunu erteleyip veya sildiniz de ne oldu, yine küfretmeye devam ettiler.

Gezi’de sağa sola saldırıp, 15 Temmuz’da tanklara donlarını da sıyırıp selam duran sözde sanatçıların daha fazla para kazanmaları için kanun çıkardınız. Kanun çıktıktan hemen sonra o sözde sanatçılar küfretmeye, saldırmayı devam ettiler.

Sistemli ve sürekli ecdada küfreden, hakaret edip aşağılayan yavşak oyuncu tayfasını tarihi dönem dizilerinde, küfrettikleri ecdadın ve âlimlerin rollerini yine onlara verdiniz. Rolleri sona erip milyonları kazandıktan sonra Osmanlı’ya yeniden hakaret etmeye başladılar.

Sosyal medya, yazılı ve görsel medyada değerlerimize küfür eden sanatçıları getirip belediyenin etkinliklerinde sahneye çıkardınız ya da oyunlarını, konserlerini satın aldınız, kapıdan çıkar çıkmaz yine küfrettiler. Hem de biz kendi belediyelerimizin liyakatsiz, kültürsüz kültür müdürlerine tek oyun bile satamazken. Bu dava için canından, ailesinden zamanından, paradan, puldan vazgeçenlere üvey evlat muamelesi yaptınız.

Kadına şiddet konusunda Türkiye Cumhuriyet’i devletini sorumlu tutup devlet yapıyor, bu yobaz gerici hükümet kadına şiddetin baş müsebbibidir diyen oyuncuları devlet kanalında dönem dizisinde baş rol yaptınız. Birkaç milyon kazandıktan sonra yine size küfredecektir, bunu da unutmayın.

Onca ahlaklı sanatçı varken, yaşam tarzları ile medya maymunu gibi magazinlerde eline donunu alıp sallayan, gençleri ahlaksızlaştıran, imansızlığı ve vatansızlığı normalmiş gibi damardan aşılayan züppe şımarık tayfaya imkânların kralını sundunuz.

HDP ve PKK’nın kıçını yalayan, bunu her platformda dile getiren sözde sanatçılara her imkânı verip zengin ettiniz.

Recep Tayyip Erdoğan dendiğinde, Devlet Bahçeli dendiğinde Vatan, Millet, Bayrak. Ar, Namus, Din, Diyanet, İman, Ahlak, Atalarımız, ecdadımız dendiğinde burnu sızlayan gönlü kabaran biz Sanatçı tayfası, üvey evlat muamelesi görmekten ne zaman kurtuluruz, o da ayrı bir muamma vesselam.

BEN KENDİ ADIMA ŞUNU DİYORUM Kİ…

ÇEVREMİZ VE EŞİMİZ DOSTUMUZ OLMASINA RAĞMEN İŞİMDEN, EVİMDEN, BARKIMDAN, ÇOLUĞUMDAN, ÇOCUĞUMDAN OLUP YURDUM YUVAM DAĞILIYOR VE PAZARLARDA, ELİMDE MASKE SATARAK GEÇİNMEYE ÇALIŞIYORSAM. DEVLETİME HAİNLİK EDEN SANATÇI BOZUNTULARI BENİM MAHALLEMİN TV KANALLARINDA, BENİM MAHALLEMDEN OLAN YÖNETMEN VE YAPIMCILARDAN MİLYONLAR KAZANIYORSA VE BU KANAL, YAPIMCI VE YÖNETMENLER BİZLERİ GÖRMEZDEN GELİP KAFAMIZA BASARAK TÜM DEĞERLERİMİZE SALDIRIP, KÜFREDEN ALÇAKLARA ROL VERİP BİZLERİ ÖTELİYORSA, KİMSE KUSURA BAKMASIN, HİÇBİRİNİZE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!

Reklam 2 Makale

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam 3 Yorum
Başa dön tuşu