DuyurularYeni Çıkanlar

Edebiyata öyküleriyle merhaba diyen Işıl Aydın, ilk romanı “En Uzun Yol” ile Kafka Kitap’ta!

Editörlüğünü Mahir Ünsal Eriş’in yaptığı “En Uzun Yol”, bir arayışın öyküsü.

Edebiyata öyküleriyle merhaba diyen Işıl Aydın, ilk romanı “En Uzun Yol” ile Kafka Kitap’ta!

Editörlüğünü Mahir Ünsal Eriş’in yaptığı “En Uzun Yol”, bir arayışın öyküsü. Yazarın gözünü budaktan sakınmadan kurduğu bu usta işi dünyanın her bir katmanından farklı tatlar alınacağı da aşikâr. Okurla beraber çıkılan bu yolculukta ağaçların gölgeleri, kırık faylar, mavi şehirler, sınırlar, bu yakalar, karşı yakalar okura eşlik ediyor. Şehirlerin içinden geçen karakterlerse izledikleri yolun ne heyecan verici olduğunu henüz kitabın başlarındayken açık ediyor.  

“Bu dünyaya ayrılmaya mı geldik? Bu dünyaya ayrılıp da mı geldik? Ana babalar kendi ana babalarından doğamadan mı bizim ana babalarımız oldular? Sahi bu dünyada kim kimdik? Sınır neredeydi? Ben nerede bitiyordum da öteki başlıyordu? Fay bu yüzden mi vardı? Mevsimler neden böyle çabuk dönmüş ve yine yaz gelmişti? Yoksa en uzun yol yaz mıydı?”

YAZAR HAKKINDA

Işıl Aydın, 1983’te Yalova’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümü’nden mezun olduktan sonra dünyanın farklı coğrafyalarında, birçok ülkede yaşadı. İngilizce ve İspanyolcadan kitap çevirileri yaptı. 2020 yılında Cemal ve Soysuzluk adlı ilk öykü kitabı yayımlandı.

Reklam 1

Kitabı sipariş edip okumak için tıklayınız:

https://www.kitapyurdu.com/kitap/en-uzun-yol-/679011.html

Reklam 2 Makale

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam 3 Yorum
Başa dön tuşu